сряда, 18 януари 2017 г.

Застрахователи или олигарси събиращи нашите пари?

Когато стане въпрос за застраховки винаги съм бил настроен някак "фифти-фифти". Наскоро ходихме при една клиентка да и изперем матрака и може би се питате какво е общото между прането на матраци и застраховките...

Във въпросният апартамент бе станало наводнение и жената се обади да отидем за да дадем мнение дали матрака може да бъде почистен, като цяло въобще не бих се наел да чистя матрак след наводнение... оправията на тази беля е нов матрак.

Да де обаче застрахователната агенция изпратила специалист на оглед в дома на клиентката ни, той снимал всички щети (а те бяха много) по тавана, по спалнята, по пода, въобще както се казва тотал щета, та агента и казал за матрака да помисли нещо за почистване!

Питам се аз какъв е този застрахователен агент и дали той би спал на матрак след наводнение? Какво почистване, какви пет лева бе младеж? За какво ги плащаме тези застраховки ако после ще ни карат да правим полвинчати работи, е да де ама сме в България, факт който в ежедневието си пренебрегваме честичко!

Не ме е яд за разкарването до адреса на клиентката защото така или иначе по телефона колегата и беше обяснил адекватното решение за нейният казус, а именно - нов матрак, не почистване. Просто жената настоя все пак да видим... яд ме е на такива застрахователи и разни фирмички които освен да събират пари и за нищичко да не са ти полезни има с лопата да ги ринеш.

Почистване на матраци и мека мебел от петно, от прах от беля на домашен любимец добре, ама след наводнение хайде аман заман, какви машини за почистване трябва да измислят за това? Може би някой агент по застраховки би измислил подобна, как мислите?

Няма коментари:

Публикуване на коментар