понеделник, 6 февруари 2017 г.

Не чистиш ли добре, спукана ти е работата, да му мислят фирмите

В днешно време не стига просто да си шеф на фирма за почистване, не стига да имаш управител, не стига да имаш персонал от чистачи, не стига и да поддържаш ниски цени за почистващите услуги! В днешно време едно от най-ценните неща в бизнеса с чистенето стана качествената услуга! Не чистиш ли добре, спукана ти е работата, да му мислят сега фирмите за почистване какъв персонал наемат и как вършат работа.

Тези твърдения споделям като човек с опит и много наблюдения за размествания на постове в други големи и малки фирми за почистване, някъде дори и уволнения.

Масово явление е компания която се занимава с програмиране и има офис, да потърси услугите на професионална почистваща фирма, масово е и явлението компанията с програмисти да започне да върти фирмите за почистване през 3-4 месеца, след като първоначалния критерии е бил "най-добра цена".

Слава Бога идват времена в които започва да личи колко лоша е била идеята човек да наеме фирма за почистване с ниски цени, очевидно е вече, че това не върши работа и явно настъпва ерата на добрите и професионални почистващи фирми, тези които предлагат качествени услуги за почистване на адекватни цени предвид високото ниво на хигиена и обслужване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар