сряда, 2 ноември 2016 г.

Знаете ли какви услуги предлагат фирмите за почистване в България?

Последните 10-на години фирмите за почистване станах много, станаха модерни и с все по-привлекателни цени на услугите си, а знаете ли какви услуги може да намерите сред фирмите за почистване в България?

Нека първо да видим на какви поделения се делят някои фирми за почистване, т.е. под шапката на една фирма майка, има още няколко които се занимават с под услуги свързани с почистване или друго. Обикновено изглежда по следния начин:

Фирма за почистване "Примерна" ООД, с основна дейност "Вътрешно и външно основно почистване на сгради" под нейно ръководство са поделения за:
1. Фирма за почистване "Примерна 1" ООД: ежедневна поддръжка на хигиената за офис помещения - тук фирмата която е под шапката фирмата майка се занимава с голям на брой персонал за ежедневно почистване на офис помещения и друго.
2. Фирма "Примерна 2" ООД: доставка на хигиенни материали и консумативи - състои се предимно от няколко човека за разнос на материалите с автомобил, склададжия, управител и оператор на телефона за приемане на поръчки.
3. Фирма "Примерна 3" ООД: поддръжка и дребни ремонти за клиентите на фирма "Примерна 1". поправка на ел. инсталации, боядисване, окабеляване, подмяна на кранчета за вода, подмяна на изгорели крушки и други.

Услуги за почистване от фирма

1. Почистване на прозорци и витрини.
2. Почистване на стъклени, каменни и други фасади.
3. Почистване на меки подови настилки.
4. Почистване на твърди подови настилки.
5. Почистване на санитарни помещения.
6. Почистване на басейни.
7. Почистване на мека мебел.
8. Почистване на корпусна мебел.
9. Почистване на матраци.
10. Почистване на кухни.

При всички тези услуги може да срещнете и термини като "ръчно почистване", "машинно почистване" и други...

Това е само малка част от арсенала с услуги за почистване от фирма, тук са разгледани по-масови случаи на предлагане, но има и много по-непредполагаеми като например "почистване на пуфове" което спада към прането на мека мебел, какво ще кажете?

Ако имате затруднения с почистването на нещо, каквото и да било, в дома или на работното място, просто потърсете няколко почистващи фирми и току виж проблема който бутате от месеци бил решен за ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар